onsdag 24. august 2011

Sorte detaljer

 
Det er ikke ofte at jeg er med på konkurranser eller utfordringer her inne. Men Sukkertøy for øyet sin fargeutfordring var så artig at jeg slenger meg på.

Hennes utfordring lyder slik: "SORT - Har du noe i interiøret ditt? Eller kanskje i klesskapet?" 

Svaret blir nok at, ja, jeg har sorte ting både her og der.. Kanskje mest i klesskapet, men det har jeg ikke tenkt å vise frem i denne omgang. Det er faktisk bare noen dager siden jeg rotet frem litt mørkere detaljer fra kjøkkenskapet - de turkise og blå fra i sommer skal få hvile seg litt nå som høsten er i vente. I skapet fant jeg en sort løper til bordet, en Eva solo vase og en skål i samme farge. De har fått selskap av min nye skål fra Tine K Home - kjøpt hos Hviit.


Når jeg så begynte å se meg om her i leiligheten, så kan jeg også konstatere at her er mange sorte detaljer året rundt. De fleste bildene våre har sorte rammer, det sorte saueskinnet i stolen ved tv'en har ligget der siden i fjor vinter - det er for mykt og godt til å legge bort.Og under trappen ligger en sort fiolinkasse og en gitalele med sort trekk (sammen med kontrabassen med blått trekk....).
 I gangen er bildene jeg bestilte for ikke så lenge siden kommet opp på veggen. Er veldig fornøyd med dem!! Ved siden av kaffemaskinen står en liten sort kaffekanne. Den er ikke mye i bruk, men den har sin verdi - den tilhørte nemlig et av Bergens erverdige konditorier som nå dessverre er nedlagt. Konditoriet var i nær families eie, så jeg har noen minner derfra.
Ved siden av peisen henger Coulson Mcleoud bildet mitt med sine sorte bokstaver.


 Så - ja- vi har mange sorte detaljer i interiøret, men jeg tenker ikke så mye over det til daglig! Derfor var det morsomt å være med på denne utfordringen!!

1 kommentar:

  1. Flott med svarte detaljer!
    Her i huset blir det mer og mer av dem...;)

    God kveld

    SvarSlett

Kjempekoselig om du legger igjen en kommentar! Hvis du lurere på noe og trenger raskt svar, send meg en mail post@hemilia.no