mandag 26. september 2011

Interiør og boligmessen i Bergen

Bilde lånt fra Tine K home

I helgen gikk Bergens aller første Interiør og boligmesse av stabelen i Grieghallen. Jeg har gledet meg lenge! Lørdag deltok jeg på Eat and Meet - frokost for bloggere en time før messen åpnet. Mange hyggelige folk, både kjente og ukjente! Nydelig mat, en liten gave til hver og loddtrekning, før vi fikk kikke rundt på messen en liten stund før andre folk strømmet til! Jeg fikk bla hilst på Den gode Feen, Fru Fly, Fjordlykke, Misarella. Mange hyggelige og blide jenter!


Det var mange flotte stands, og selvfølgelig lot jeg meg friste litt også... Med hjem ble bla lykter og lysestaker fra Tine K og Halvor Bakkes nye kolleksjon, samt Torill Slettvolls inspirerende bok "Velkommen hjem". Den skal jeg kose meg med utover høsten!

Så gratulerer så masse til messearrangørnene, vi håper dette blir en årlig begivenhet!!

Bilde lånt hos slettvoll.no
Ps! Kameraet mitt ble dessverre igjen hjemme, så derfor er alle bildene i innlegget lånt. Skulle gjerne hatt mange bilder å vise dere, men kikk innom hos noen av de andre som har innlegg derfra- Fru Fly, Den Gode Feen, Mali-mo for å nevne noen.

2 kommentarer:

 1. Heisann og takk for sist!
  Koselig å hilse på deg:o) Nå har jeg fått lagt deg inn på bloggrollen min, sånn at jeg får med meg alt som skjer hos deg:))

  Det må jo være en drøm å få TineK til å hjelpe med putevalg!! Håper vi får se:)) Har veldig sansen for TineK damen!

  Ha en fin kveld:)
  Klem, Marte

  SvarSlett
 2. Hei! Så koselgi å endelig møte deg på lørdag. Det ble litt kjapt og etterpå så jeg deg ikke igjen, men får håpe det kommer flere anledninger. Det blir så knapt med tid på sånne arrangementer, gøy og mange inntrykk!:) Tilde hadde forresten på seg luen og skjerfet fra deg hele lørdagen, du kan se det på Kjersti Kjerstis lykke) sine bilder. Er så glad i den luen og skjerfet, skal ta noen fine bilder og vise det en dag. Har veldig lyst å spørre deg om å strikke en jakke i samme farge som blomstene på luen og skjerfet, sånn lillarosa/syrin? farge. Også hvite babyuggs..:) Men jeg kan godt sende deg en mail hvis du heller vil det? Klem fra Heidi

  SvarSlett

Kjempekoselig om du legger igjen en kommentar! Hvis du lurere på noe og trenger raskt svar, send meg en mail post@hemilia.no