torsdag 29. september 2011

Naturfarger i Eplabutikken


I høst er det ikke bare interiørtrendene som bærer preg av naturtema. Butikkene bugner av klær i naturfarger som grått, offwhite og brunt, i tillegg til de mer vanlige høstfagene lyng, lilla og orange toner. Sistnevnte kler definitivt ikke meg.. Eplabutikken min har hatt mange salg i det siste, de aller fleste av dem er plagg i naturfarger.

Det er egentlig rart dette.. Med skiftende trender, skifter man gjerne mening. Mer eller minder ubvisst tror jeg. Da MusMei var baby, for "bare" 5 år siden kunne jeg ikke tenke meg å kle henne i grått eller brunt. Det var stort sett hvitt og rosa over hele linjen. Nå synes jeg beige, grått og bruntoner er nydelig, selv på pittesmå babyplagg. Det er jammen godt at man kan skifte mening om ting! Eller er det bare meg som er lettpåvirkelig? Hva synes du?

1 kommentar:

  1. Tusen takk igjen for kjempe fin oppskrift på baby uggsene. Har laget et innlegg i bloggen min og linket til siden din ;-)
    Kjempe fine plagg du stikker, masse god inspirasjon :-)

    SvarSlett

Kjempekoselig om du legger igjen en kommentar! Hvis du lurere på noe og trenger raskt svar, send meg en mail post@hemilia.no