lørdag 29. september 2012

Interiør og Boligmessen 2012

Små glimt fra messen. Utrolig morro å se bilde av seg selv (bildet i midten) sammen med mange av de kjente bloggerne!!
Det er jammen ikke ofte at jeg drikker champagne til frokost, men det gjorde jeg altså i dag! Sammen med rundt 100 andre bloggere fra hele landet deltok jeg på bloggfrokost på Interiør og Boligmessen i Grieghallen her i Bergen. Veldig gøy å treffe personene bak blogger som jeg har fulgt tidligere og få kjennskap nye fjes og blogger som jeg tenker å ta turen innom heretter. Bodil Haga fra Bo design og foto var konferansier og loste den halvannen time lange seansen vel i havn. Danseshow med gruppen Abcence, intervju med Therese Sennerholdt, loddtrekning med flotte premier var litt av innholdet! Foruten champagne bestod frokosten av deilige blingser, ost og tilbehør fra Colonialen. Utrolig godt!! Før vi avsluttet og startet på runden rundt på messen, fikk alle utdelt hver sin fantastiske "goodie bag" med vareprøver fra flere av utstillerne. Kopp og skål fra Kremmerhuset, espressokopp fra Solstrands interiør, deilige oljer fra Oliviers, lysglass fra Wik og Walsøe (favoritte), "klype" fra Georg Jensen bare for å nevne noe... I tillegg fikk vi hver vår eske med fire trykk i postkortstørrelse fra Therese Sennerholdt! Utrolig flotte gaver alt sammen!! To av damene bak messen Trude Vaaga og Fru Fly Heidi deltok også under frokosten! Tusen takk damer, for et flott arrangement og en fantastisk messe!! Jeg gleder meg allerede til neste år!

3 kommentarer:

 1. Fine bilder fra messen,
  Var du på middagen og ? Koselig ?
  Ha en strålende søndag.
  Klem LinnTherese

  SvarSlett
 2. Oj, jaaa! nå kjenner jeg deg jo igjen på bilde, vittig.
  Jepp da kjenner vi jo faktisk til hverandre fra før, .
  Så deg ikke på frokosten da desverre.

  Ha en brillefin dag.

  SvarSlett
 3. Nei ikke ofte jeg har drukket champagne til frokost heller, og jeg har iallefall ikke tutedrikket champagne før. Det ble lite bilder fra messen på meg, nå er jeg igrunnen spent på hvem som vant hurtigstylingen. :)

  Takk for kommentaren, var igrunnen litt i tvil om jeg skulle legge ut det innlegget.

  Klem fra Kari

  SvarSlett

Kjempekoselig om du legger igjen en kommentar! Hvis du lurere på noe og trenger raskt svar, send meg en mail post@hemilia.no