søndag 13. juli 2008

Før bloggpausen starter..

I morgen drar vi endelig av sted til fjells for noen dager og jeg blir derfor avskåret fra "bloggverden" for en stund. Hadde håpet på strålende sol og varme, men det er visst meldt 7 grader og regn!! Da er det greit å ha pakket noen strikkeprosjekter i vesken, og så satser vi på at mann og barn finner på noe og lar mor få strikke.. (haha)

For en stund siden så jeg denne artikkelen i Maison og ble endelig inspirert til å gjøre noe med lekehytten i hagen vår. Den ble kjøpt i fjor og ble malt utvendig, men innvendig har den vært ganske trist. Så denne uken tok jeg malerkosten fatt og malte innvendig. Den ble da ikke like fin som den i artikkelen, men jeg er godt fornøyd, og det er eieren av hytten også.


Døren som var umalt fra i fjor fikk et strøk med grønn oljemaling og det samme gjorde vinduslisten. Synes det ble ganske koselig. Blomster på trappen har vi også!


Oppi pakking og rydding fikk jeg også tatt frem symaskinen i dag. Har lenge tenkt å lage flere presskanne trekk og hadde lovet mamma et, så da ble det to.. et til henne og et til meg selv. Til meg selv har jeg laget i blått stoff med hvite prikker slik at det matcher skålen min fra Green Gate og koppene derfra som jeg har tenkt å anskaffe så snart jeg kommer over dem.

Deler av uken har været vist seg fra sin beste side, til stor glede for 7-åringen som fikk dra på seg våtdrakt, svømmeføtter, dykkebriller og snorkel og kikke på livet under vann. Bare 18 grader i sjøen, men han var storfornøyd (og blå på leppene etterpå)!

Lillemus-Mei spiser eggerøre av mammaens Green Gate skål med tilhørende skje.

2 kommentarer:

 1. Lekestuen ble helt nydelig :) ønsker meg en slik selv. koselig med litt blomster til også.
  Også de tevarmerene du sydde ble helt nydelige, kjempe koselig :) Så flink du er!!! :) Imponert :)

  SvarSlett
 2. Heia :)
  Hvis du tar deg en tur innom meg, så ligger det en Award og venter på deg ;)
  Den er vel fortjent.

  God sommer !

  Sommerklem

  SvarSlett

Kjempekoselig om du legger igjen en kommentar! Hvis du lurere på noe og trenger raskt svar, send meg en mail post@hemilia.no