fredag 29. januar 2010

"Crawl in closet"

Vinterens store byggeprosjekt er ved veis ende. Ennå gjenstår det litt maling etc, men rommene er klare til å ta i bruk. Jeg er lei av å ha garderobeskap på soverommet og har lenge ønsket med et walk in closet. Nå har ønsket mitt gått i oppfyllelse, men siden det nye soverommet er på loftet og har masse skråtak, må det vel heller kalles et crawl in closet. Jeg kan stå oppreist like innenfor døren, men så må jeg bøye meg. Synes det går helt greit, og har fått utnyttet plassen godt. Har fått plass til både klær, stoffer, symaskin, klær og sko.

På det gamle soverommet hadde vi Stolmen garderobesystem fra Ikea i kombinasjon med Antonius kurvstativer. Jeg har fått bruk for det meste av dette i det nye skapet. Greit å kunne bruke det vi hadde. Det er jammen nok av andre ting vi må kjøpe! Den hvite kommoden har plass til alt garnet mitt og alle stoffene. Symaskinen er plassert like ved siden av.Mine klær har fått plass på baksiden av soveromsveggen. Inn den samme døren, men i den andre retningen (bak badet) skal vi lagre alt annet som trengs å lagres. Bøker, dvder, klær etc. Vi synes vi har fått utnyttet plassen i skråveggene godt og er kjempefornøyde! Bilde av loftet slik det var før vi begynte å bygge om kan dere se her. Kommer snart med flere innlegg fra vår nye etasje.

4 kommentarer:

 1. SÅ flinke dere har vært til å utnytte plassen! De ser kjempe fint ut. Kos deg i helga!

  Klem Igi

  SvarSlett
 2. Den som hadde din ordensans!Neppe meg du har arvet den fra.
  Klem fra damen nedenunder.

  SvarSlett
 3. Det ser jo utrolig bra ut.
  Vittig med crawl in closet,....det hadde jo vært noe for meg med 1,80 på strømpelesten...ha ha:)
  Det gjelder å utnytte kneveggene og skråtaket.
  Håper bursdagen var bra:)
  Vi koste oss i 3-4 timer på S i dag. Kakao, kaffe, boller osv osv...og for å ikke snakke om popcorn på stormkjøkken- stor suksess:)
  Ha en fin fin søndagskveld!
  klem

  SvarSlett
 4. Elsker dette "crawl in closet" ditt" hihi... Deilig med bedre plass, skulle gjerne hatt noe lignende!:) Klem Heidi

  SvarSlett

Kjempekoselig om du legger igjen en kommentar! Hvis du lurere på noe og trenger raskt svar, send meg en mail post@hemilia.no