torsdag 14. oktober 2010

Høstkveld

Er bare en liten tur innom for å ønske alle en deilig høstkveld. Her er hva jeg skal tilbringe kvelden med! Holder på å strikke sjal, luer og pulsvanter (++) som skal ut i Epla butikken eller være med på julemarked. Virkelig sesong for strikk nå! Nå skal jeg finne en kopp te og kose meg!

3 kommentarer:

  1. Du er så flink:) Skulle ønske jeg også kunne ta meg tid til litt sånt...! Lille Mus Mei som var så herlig dag *kniserformegselv* Josefine Abelone lissom?? Ha en fin kveld!
    klem

    SvarSlett
  2. eg har òg funne fram strikketøy etter gammalt, og syns det er kosleg å ha noko mellom hendene når eg ikkje har laptop'en der ;) Min bloggekrok er i godstolen med laptop på fanget, men din såg verkeleg fin ut. Vår kjøkkenbardisk vert brukt til frokost på kvardagar, og det fungerer kjempefint! Jentene kallar det berre å sitte på kafè ;)

    Snart helg, håpar den vert fin!

    SvarSlett
  3. Så koselig! Deilig å sitte inne på kalde høstkvelder og kose seg med strikking og hekling og kanskje en god kopp te eller lignende....
    Ha en god helg.
    :) Susanne

    SvarSlett

Kjempekoselig om du legger igjen en kommentar! Hvis du lurere på noe og trenger raskt svar, send meg en mail post@hemilia.no